Besplatna dostava!
  • Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moja Korpa (

    )
  • Moj Nalog
Prijavi se
  • Water power Water power
  • Smart machines Smart machines
  • Gyrobot Gyrobot

Više od igre!

Tajvanski bren Gigo osnovan je 1976 i poznat je po svom jedinstvenom patentu “One-Peg-5-Hole” kao i po veoma kvalitetnim kockicama
Osnovni moto Gigo brenda je napraviti edukativne igračke i učiniti obrazovanje zabavni.
Dakle učenje kroz igru je ideja koja se prožima kroz sve gigo igračke i ključni je faktor za uspešno širenje gigo brenda U Aziji, Americi i Evropi.
Tokom godina Gigo je razvio preko 600 vrsta funkcionalnih kockica i 100 svetskih patenata.

Zahvaljujući svom izvrsnom kvalitetu Gigo proizvodu stekli su svetsku slavu kao i priznanje miliona roditelja širom sveta.
Gigo konstruktori su više puta nagrađivani prestižnim međunarodnim nagradama i priznanjima, a osvojili su tituli "Najbolja igračka" na velikim međunarodnim izložbama.

Jedna od glavnih karakteristika Gigo kostruktora je što svi imaju uputstva sa sastavljanje više različitih modela, od kojh
svaki demonstrira iste principe rada kao stvarni mehanizmi.
Uputstva takođe sadrže obrazovane članke koji decu upoznaju sa zakonima fizike, mehanike, robotike i ilustrovanim primerima pokazuju delovanje zakona iz ovih oblasti.
Komponente svih kompleta su međusobno kompatibilne i mogu se koristiti za sastavljanje sopstvenih dizajna.

Gigo konstruktori su nas osvojili i ponosni smo što smo u prilici da i našem tržištu prezentujemo veoma kvalitetne konstruktore i da našim klincima kroz igru pomognemo da nauče zakonitosti fizike, mehanike i robotike.
Nadamo se da će Gigo ičračke osvojiti i Vaše srce i učiniti da učenje bude zabavno.