Besplatna dostava!
  • Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moja Korpa (

    )
  • Moj Nalog
Prijavi se
Upoznajmo Gigo - Gigo igračke

Upoznajmo Gigo

Autor Slađana Nikolić; Kategorija: Konstruktori

18.03.2021.

Šta je Gigo? Po čemu je poseban? Hajde da se upoznamo sa Gigom!

Tajvanski brend Gigo osnovan je 1976 i poznat je po svom jedinstvenom patentu “One-Peg-5-Hole” kao i po veoma kvalitetnim kockicama .
Osnovni moto Gigo brenda je: napraviti edukativne igračke i učiniti obrazovanje zabavnim.
Dakle učenje kroz igru je ideja koja se prožima kroz sve gigo igračke i ključni je faktor za uspešno širenje Gigo brenda U Aziji, Americi i Evropi.
Tokom godina Gigo je razvio preko 600 vrsta funkcionalnih kockica i 100 svetskih patenata.
Zahvaljujući svom izvrsnom kvalitetu Gigo proizvodu stekli su svetsku slavu kao i priznanje miliona roditelja širom sveta.
Gigo konstruktori su više puta nagrađivani prestižnim međunarodnim nagradama i priznanjima, a osvojili su titulu "Najbolja igračka" na velikim međunarodnim izložbama.
Jedna od glavnih karakteristika Gigo kostruktora je što svi setovi imaju uputstva za sastavljanje više različitih modela, od kojh svaki demonstrira iste principe rada kao stvarni mehanizmi. 
Uputstva takođe sadrže obrazovane članke koji decu upoznaju sa zakonima fizike, mehanike, robotike a u ilustrovanim primerima objašnjava se  delovanje zakona iz ovih oblasti.
Komponente svih kompleta su međusobno kompatibilne i mogu se koristiti za sastavljanje sopstvenih dizajna.
Gigo konstruktori su nas osvojili i ponosni smo što smo u prilici da i našem tržištu prezentujemo veoma kvalitetne konstruktore i da našim klincima kroz igru pomognemo da nauče zakonitosti fizike, mehanike i robotike.
Nadamo se da će Gigo igračke osvojiti i Vaše srce i učiniti da učenje bude zabavno. 

Izvor:gigotoys